Emag

Cainii latra prostul trece

Din principiu am fost deacord ca anumiti oamenii sunt atat de prosti incat nu ai de ce sa incerci sa-i schimbi sau sa le spui ca sunt prosti pentru ca si asa le lipseste creierul cu care sa faca aceasta "analiza" pentru a putea intradevar identifica problema, sau pentru a putea cuprinde cu ... aluna de creier acest fapt, aceasta stare.

Din fericire pentru mine nu am intalnit prea multe astfel de specimene si din si mai multa fericire nu am avut de-aface cu vreunul din ele, dar vorba aia... tot ce este frumos la un moment dat se termina, si presimt ca asta este doar inceputul.

Sunt nitel disperat, intr-o oarecare masura ma duce cu gandul la fizica cuantica si la definitiile gaurilor negre, stiti voi acele "gauri" in spatiu in care gravitatia este atat de mane in centrul fenomenului incat nici fotonii de lumina nu pot scapa. (nu vreau sa ma dau destept, dar cam atata gol si gravitatie involutiva am gasit). Spuneam eu mai devreme ca sunt disperat, pai daca se largeste golul ala... unde ajunge, poate ne inghite pe toti si murim prosti.

Mai dai de unul sau de altul dar si atunci cand nu mai scapi de ei.... nasoala viata, in fine eu parca de fiecare data as vrea sa le transmit un singur lucru si parca acelasi lucru nu il pricep indiferent de cat de mult sau in cate feluluri l-as transmite:

"Mai bine stai in banca ta si dai impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu !!!"

Este o simpla fraza care explica atatea lucruri, si sa vezi culmea, nu o pot pricepe. Pentru ei contine ori prea multe cuvinte ori prea multe consoane, rezultatul este ala ca nuuu.... intra.
Culmea ironiei sortii este sa fi si prost si femeie, atunci chiar ca ti-au dat-o cu stangu' in dreptu', sau poate ca in cazul lor este deja cu stangu' in stangu'.

Intr-un fel ma amuza specimenele pe care le cunosc sunt un ivzor nesecat de rasete bancuri si mistouri mai ales cele facute pe seama lor, ca deh o viata avem si noi, din pacate cum spuneam si mai sus totul pana la un punct desigur, ca deh tot ce este frumos trebuie sa se termine :))

In fine... eu de obicei incerc sa ma abtin de la comentarii malitioase pentru ca este un lucru pe care nu il prea poti controla, adik acel gol din cap, de multe ori, il dobandesti la nastere si nu prea poti sa scapi de el, asa de usor. Dar.... mai sunt si cei care sustin ca pot castiga "Vrei sa fi miliardar" sau cei care se gasesc vorbind in somn si corectand pe altii...

Nu conteaza, in curand cred ca voi infiinta doua cluburi, ca asa nu se mai poate.... va las pe voi sa ghiciti care sunt, eventual veniti si cu niste idei pe acolo.

Niciun comentariu: